Spørgsmål & Svar

Kan jeg blive panthenter?

Ja, har du brug for lidt hjælp til at få hverdagen til at hænge sammen, er du meget velkommen hos Pantbørsen! Udfyld denne formular.

Koster det noget at være panthenter?

Nej. Det er helt gratis at være panthenter. Det koster ikke noget at få sit telefonnummer på denne hjemmeside, og de pantkroner panthenteren tjener er alene deres.

Skal jeg tilmelde mig for at give mine pantflasker?

Nej. Hvis du ønsker at give dine pantflasker er det eneste, du skal gøre at finde et telefonnummer til en panthenter i dit område og ringe eller sende en sms til vedkommende. Måske får du ikke svar lige med det samme, men hav lidt tålmodighed – de kan jo være på farten.

Sådan fungerer konceptet

Tager panthenteren imod alle flasker?

Nej. Panthenteren tager kun imod flasker og dåser, som anderkendes af Dansk Retursystem. Det betyder, at du skal sortere flasker og dåser fra, der ikke kan indløses i flaskeautomater.

Hvor mange flasker skal jeg minimum have, før jeg kan ringe til en panthenter?

Vi anbefaler, at du først kontakter en panthenter, når du ligger inde med en posefuld flasker eller mere. Antallet af flasker aftales altid individuelt med panthenteren. Nogle panthentere vil måske gå to gange.

Hvem ringer jeg til, når jeg ringer til en panthenter?

Panthenterne er udsatte borgere, der af den ene eller den anden grund har brug for et økonomisk eller indholdsmæssigt bidrag i hverdagen. Det betyder, at du tager privat kontakt direkte til en panthenter, og derfor kan du ikke altid regne med, at opkaldet eller sms’en bliver svaret lige med det samme.

Hvorfor skal jeg bedømme min oplevelse med Pantbørsen?

Når du bedømmer og giver en kommentar om din oplevelse med Pantbørsen, giver det os mulighed for at arbejde for en god kvalitet.

Brug muligheden og vær med til at gøre Pantbørsen endnu bedre.

Hvorfor findes min bydel ikke på Pantbørsen?

Der vil blive tilføjet flere bydele i takt med, at der melder sig panthentere i disse.